Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

God save the Queen!!! :P

God save the Queen!!! :P Ξαναλεω εγω ο κολλημενος..ειδα τον γαμο σημεραα πω πω πω πω μεγαλειααα αα ρε Ελισαββετ μορτισααααααα :P με το κιτρινακι σου με το καπελο σου με την καρφιτσα σου αλλο πραγμα τελειως :P με χαλασε λιγακι η καραφλιτσα του Γουιλιαμ και το ριχτο μαλλι της Κειτ αλλα τι να κανεις?Χωριατακια ξερετε τωρα :P να επαιρνε ενα καπιλαριν ο Γουλιαμ ο αγαπητος πριγκιπακος μας και θα στον εκανε τζιτζι! Με αφανα σαν της Ρανιας απο τους σινγκλς! :P
Τεσπα ας τα αφησω αυτα μην συγχυζομαι και συνεχιζω με αλλα μελη του σογιου των Ουινδσορ.Μα καλα τι μορφονιος αυτος ο Τσαρλς..ή η Καμηλα που μονο οι καμπουρες της λειπανε? Αλλο πραγμα ας μην τα σκεφτομαι το ζευγος και κολαζομαι βραδιατικα..απαπαπα τι καψα ειναι αυτη? Τι φλογα τι πυρκαγια :P: ας παμε τωρα στους καλεσμενους! Καλα η Βικτωρια με αυτην την ξινισμενη φατσα ειναι ολη μερα?Σε γαμο πας μωρη χαμογελα και λιγο δεν το πληρωνεις το χαμογελο :P Ακομα και η λατρεμενη η Ελισαββετ η αγαπη μου ολο χαμογελα εδινε και ειναι και γρια εσυ μωρη μεσα στο ανθος της ηλικιας σου και ησουν σαν σου ειχαν παιξει χαστουκι!:P Τεσπα! Καλα τι νουμερο ηταν ο αδερφος της Κατερινε(:P) τον λογο τον ελεγε λες και του ειχαν παιξει στο κεφαλι και προσπαθουσε να συγκεντρωθει δηλαδη..αλλο ζαβο και απο εκει :P Ενταξει η αμαξα παρα πολυ ωραια το Μπακινχαμ καλο και αυτο αλλα ας σχολιασω κατι αλλο! Το φιλι σε 13 λεπτα! 13? Μα καλα προγγραμα αφισοκολλημενο ειχαν και ηξερα ακριβως ποτε θα γινει? Αν ειναι δυνατον! Φανταζομαι την λατρεια μου να πηγαινει να παρει ενα γαλα απο το ψυγειο του Μπακινχαμ και να βλεπει το προγγραμα του γαμου κολλημενο με μαγνητακια λες και ειναι προγγραμα διαιτας!Θεικο!
Το φιλι λιγο ξενερωτο αλλα οταν εγινε και το δευτερο ηταν τελειοοο δεν το περιμενα ηταν και εναντια στο πρωτοκολλο..η λατρεια μου θα εσκισε το βρακι της απο τις πολλες παραβιασεις αλλα τι να κανει και το ζευγος που ειναι σφοδρα ερωτευμενο?
God save the Queen ξαναλεω και σας δινω πολλα φιλια μετα απο αυτο το ξεκατινιασμα που σιγουρα θα χασατε πασα ιδεα για μενα μολις το διαβασατε!
Σας ξαναφιλω βασιλικα!

8 σχόλια:

  1. Ποια ειναι η λατρεία σου;
    Η Ράνια από τους S1ngles λέγεται Μαρία Σωλομού, αντί να μαθαίνεις τα σόγια της βρικολακίνας Ελισάβετ, που χρόνος μπαίνει χρόνος βγαίνει, ίδια μένει(αντιγηραντικές με πλακούντα εκτρόσεων μωρών παίζουν εδώ :Ρ) μάθε τους Έλληνες ηθοποιούς.

    Να πώ ψέματα; Όχι. Δε με ενδιέφερε ο γάμος. Μόνο το υψηλό ποσό που σπαταλήθηκε. Νταξει...είναι βασιλιάδες και καλά. Φαίνεται ωραίο και εκλυκιστικό αλλά προτιμώ τη βασιλεία στα χρόνια του Μεσαίωνα. Τώρα οι βασιλιάδες δεν έχουν και πολύ ενεργό ρόλο, απλά η τιάρα και το στέμμα πάνε από γενιά σε γενιά.

    Η Κέιτ ήταν όμορφη, δεν της αξίζει ο μουρτζούφλης ο Γουίλ και μισησα το νυφικό δεν την κολάκευε :Ρ Είδα...6 λεπτά από το γάμο; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξερω το ονομα της ΡΑΝΙΑΣ απλα μαρεσει να την λεω ετσι :P
    χμμ ναι προτιμας τον μεσαιωνα που μπορουσαν να βαλουν να σε σκοτωσουν οποια ωρα θελουν? :P
    δεν ειναι και μουρτζουφλης ο Γουιλιαμ και το νυφικο ηταν μια χαρα..
    Η λατρεια ειναι η Ελισαββετ <3
    επισης εισαι κακογουστη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν είδα τον γάμο! Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος, ας πάνε να πνιγούν, δεν με ενδιαφέρει!
    Ζωή σ'εμάς! :Ρ
    Καλό βράδυ!

    Υ.Γ.
    Το νυφικό της Κέιτ (σε φώτο το είδα! :Ρ)δε μου άρεσε... υπάρχουν απείρως καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολες οι επαναστατριες στο blog μου μαζευτηκαν..
    Ου ρε :P
    Το νυφικο ηταν τ-ε-ι-λ-ε-ι-ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα κάτι ψιλά κι εγώ σαν παιδί :Ρ Μόνο η Κέιτ μ' άρεσε, το νυφικό και η άμαξα :Ρ
    Τα υπόλοιπα άστα να πάνε. Εκείνες οι συγγένισσες του Γουίλιαμ, ο Χριστός κι η Παναγία, τι φοράγανε? Ο.ο
    Κατά τ' άλλα να ζήσουνε αλλά προσωπικά αν δεν μας έπρηζαν τα μίντια κι αν μπορούσα να αποφύγω την τηλεόραση εκείνη τη μέρα δεν θα το έβλεπα.

    ΥΓ: Με γεια το μπλογκ! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα ειδες κατι καπελα?? :P
    Ενταξει εγω για να πω την αληθεια θα το εβλεπα ακομη και να το χε σε ενα καναλι :$
    Ηθελα να δω πως ειναι ενας βασιλικος γαμος και το απολαυσα xD
    Ευχαριστω πολυυυ!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Bασικα το πρωτοκολλο δεν επιτρέπει το νυφικό να αποκαλύπτει περισσότερα γι'αυτό ήταν...εμ...ολίγον κακόγουστο!
    Αλλά είστε τόσο κακιοί. Το κοριτσάκι ήταν σαν τα κρύα τα νερά από μόνο του, στο ένδυμα θα κολλήσουμε; Ρε ουστ!

    Πάνο ντίαρ λιώνω, σβήνω, χάνομαι, σ'αγαπώ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρα ηταν το νυφικο..:P
    Ειδες κακιες? :P
    Μαριτσαα ευχαριστωωωω :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή