Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Γυρος του Κοσμου!

Αυτο ειναι το ονειρο μου..να κανω τον γυρο του κοσμου!Δεν συγκρινεται τιποτα αλλο με αυτο ειδικα αμα το κανεις και με καλη παρεα.Να περπατησεις στο Σινικο Τειχος να διασχισεις μια Αφρικανικη σαβαννα γεματη ζωα που δεν θα εβλεπες ποτε,να δεις τα αρχαια και το μεσογειακο αερα της Ιταλιας και εκατονταδες αλλα μερη..!Ποσο ομορφο να γευεσαι τοσες ξενες γευσεις και να μυριζεις αρωματα που δεν θα μυριζες ποτε!
Εαν το πραγματοποιησω αυτο θα εχω τοσες πολλες αναμνησεις και εμπειριες που δεν εχει κανενας ανθρωπος!
Ποσο ζηλευω τους ανθρωπους που ερχονται απο μεγαλα ταξιδια και μου λενε τις εμπειριες τους με αυτο το ονειροπολο βλεμμα..αλλα εγω δεν εχω κανει ποτε δυστυχως ουτε ενα ταξιδι στο εξωτερικο.
Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα καποια ατομα που εαν τους ρωτησω εαν θα ηθελαν να το κανουν αυτο μου απαντανε Ενταξει δεν καιγομαι κιολας..σιγα το πραγμα..
Πως μπορει καποιος να λεει κατι τετοιο;Πραγματικα απορω.Δηλαδη αυτοι τι θα θεωρουσαν κατι που αξιζει να το κανεις;
Τετοιε σκεψεις τριβελιζουν συνεχως το μυαλο μου αυτες τις μερες λογω μιας ταινιας που ειδα.
Τις επιθυμιες στο παρα πεντε!Που μιλαει για εναν φτωχο και εναν πλουσιο ανθρωπο που μενουν στο ιδιο δωματιο νοσοκομειου και τους ανακοινωνεται οτι εχουν 6 μηνες με ενα 1 χρονο ζωης.Ο φτωχος λοιπον εκανε κατι που τους ειχε μιλησει ο καθηγητης της φιλοσοφιας στο πανεπιστημειο που πηγαινε οταν ηταν νεος.Την λιστα των τελευταιων επιθυμιων δηλαδη τι θα θελανε να κανουν που δεν κανανε πριν πεθανουν..αυτοι οι δυο λοιπον με τις δυνανοτητες του πλουσιου ταξιδεψαν σε ολο το κοσμο και κανανε πολλα τρελα πραγματα οπως η ελευθερη πτωση η του να τρεξουν σε πιστα αγωνων με αγωνιστικα αυτοκινητα!
Εμενα απο αυτην την ταινια μου εμειναν λογω και της τρελας που με διακατεχει οι πυραμιδες που πηγαν,το Σινικο Τειχος,η αφρικανικη σαβαννα και φυσικα το γαλλικο θερετρο!!
Σκεφτομουν αν θα καταφερω εγω να πραγματοποιησω αυτο το πολυποθητο ονειρο..
Μου λενε ολοι οταν θα μεγαλωσεις θα το κανεις μην ανησυχεις.
Εμμ χελλοοουυ;Ποιος ξερει αν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα;
Τελοσπαντων νομιζω πως ξεφυγα λιγακι..
αυτα ηθελα να πω και ξαλαφρωσα :P
Πολλα φιλια!

8 σχόλια:

  1. Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα καποια ατομα που εαν τους ρωτησω εαν θα ηθελαν να το κανουν αυτο μου απαντανε Ενταξει δεν καιγομαι κιολας..σιγα το πραγμα..
    Πως μπορει καποιος να λεει κατι τετοιο;Πραγματικα απορω.Δηλαδη αυτοι τι θα θεωρουσαν κατι που αξιζει να το κάνεις;

    Σπόντα ήταν αυτό;:Ρ
    Λοιπόν, δεν είμαι απο τα άτομα που θέλουν να γυρίσουν όλο τον κόσμο! Δε λέω, θα ήταν θαυμάσια εμπειρία, θα ήθελα να το κάνω εάν μου δινόταν η ευκαιρία αλλά δεν είναι και όνειρο ζωής!
    Και θεωρώ ότι κάτι που αξίζει να κάνεις, τόσο όσο ο γύρος του κόσμου, είναι να ξέρεις όι είσαι με άτομα που σε αγαπούν πραγματικά.
    See ya darling!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι σποντα :P Ασε τις δικαιολογιες τωρα δεν σε σωζει τιποτα B) ναιι σε αυτο συμφωνω το καλυτερο ειναι να το κανεις με ατομα που σε αγαπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γύρος του κόσμου <3
    Ψιτ εσύ dreamer...Ετοίμασε βαλίτσες και φεύγουμε.:Ρ

    "Και θεωρώ ότι κάτι που αξίζει να κάνεις, τόσο όσο ο γύρος του κόσμου, είναι να ξέρεις όι είσαι με άτομα που σε αγαπούν πραγματικά.
    See ya darling!"
    "ναιι σε αυτο συμφωνω το καλυτερο ειναι να το κανεις με ατομα που σε αγαπουν."
    Λοιπόν το καλύτερο είναι να κάνεις τον γύρο του κόσμου με άτομα που σ'αγαπούν πραγματικά. Γιατί, πάντα χρειάζονται ταξιδάκια με την παρέα και πάντα χρειάζεσαι καλή παρέα για τα ταξίδια. :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ετοιμαζομαι Lady Lillie B)
    καλα η τελευταια ατακα κορυφη :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσες συζητήσεις κάναμε γι αυτό; ^__^
    Κι εγώ, θέλω τόσο πολύ να ταξιδέψω. Νομίζω πως αν το κάνω αυτό δεν θέλω τίποτε άλλο στη ζωή μου.
    Και με παρέα, αλλά και χωρίς, αν μου δωθεί κάποτε η ευκαιρία, θα το κάνω.

    Φιλιά πολλά. <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ιδια συχνοτητα ειμαστε Κατερινα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αχχχχχχ. Κι εμένα κάτι τέτοιο είναι το όνειρο ζωής μου. Μόνο που εγώ θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο με ένα magic bus(σαν εκείνα που έχουν οι χίππηδες και ταξιδεύουν)και με την κατάλληλη παρέα φυσικά. Και θα το επιδιώξω! Και αγαπημένε Drunk Dreamer πιστεύω κι εσύ πρέπει να το επιδιώξεις. Γιατί τα όνειρα είναι για να τα ζούμε!:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή