Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

God save the Queen!!! :P

God save the Queen!!! :P Ξαναλεω εγω ο κολλημενος..ειδα τον γαμο σημεραα πω πω πω πω μεγαλειααα αα ρε Ελισαββετ μορτισααααααα :P με το κιτρινακι σου με το καπελο σου με την καρφιτσα σου αλλο πραγμα τελειως :P με χαλασε λιγακι η καραφλιτσα του Γουιλιαμ και το ριχτο μαλλι της Κειτ αλλα τι να κανεις?Χωριατακια ξερετε τωρα :P να επαιρνε ενα καπιλαριν ο Γουλιαμ ο αγαπητος πριγκιπακος μας και θα στον εκανε τζιτζι! Με αφανα σαν της Ρανιας απο τους σινγκλς! :P
Τεσπα ας τα αφησω αυτα μην συγχυζομαι και συνεχιζω με αλλα μελη του σογιου των Ουινδσορ.Μα καλα τι μορφονιος αυτος ο Τσαρλς..ή η Καμηλα που μονο οι καμπουρες της λειπανε? Αλλο πραγμα ας μην τα σκεφτομαι το ζευγος και κολαζομαι βραδιατικα..απαπαπα τι καψα ειναι αυτη? Τι φλογα τι πυρκαγια :P: ας παμε τωρα στους καλεσμενους! Καλα η Βικτωρια με αυτην την ξινισμενη φατσα ειναι ολη μερα?Σε γαμο πας μωρη χαμογελα και λιγο δεν το πληρωνεις το χαμογελο :P Ακομα και η λατρεμενη η Ελισαββετ η αγαπη μου ολο χαμογελα εδινε και ειναι και γρια εσυ μωρη μεσα στο ανθος της ηλικιας σου και ησουν σαν σου ειχαν παιξει χαστουκι!:P Τεσπα! Καλα τι νουμερο ηταν ο αδερφος της Κατερινε(:P) τον λογο τον ελεγε λες και του ειχαν παιξει στο κεφαλι και προσπαθουσε να συγκεντρωθει δηλαδη..αλλο ζαβο και απο εκει :P Ενταξει η αμαξα παρα πολυ ωραια το Μπακινχαμ καλο και αυτο αλλα ας σχολιασω κατι αλλο! Το φιλι σε 13 λεπτα! 13? Μα καλα προγγραμα αφισοκολλημενο ειχαν και ηξερα ακριβως ποτε θα γινει? Αν ειναι δυνατον! Φανταζομαι την λατρεια μου να πηγαινει να παρει ενα γαλα απο το ψυγειο του Μπακινχαμ και να βλεπει το προγγραμα του γαμου κολλημενο με μαγνητακια λες και ειναι προγγραμα διαιτας!Θεικο!
Το φιλι λιγο ξενερωτο αλλα οταν εγινε και το δευτερο ηταν τελειοοο δεν το περιμενα ηταν και εναντια στο πρωτοκολλο..η λατρεια μου θα εσκισε το βρακι της απο τις πολλες παραβιασεις αλλα τι να κανει και το ζευγος που ειναι σφοδρα ερωτευμενο?
God save the Queen ξαναλεω και σας δινω πολλα φιλια μετα απο αυτο το ξεκατινιασμα που σιγουρα θα χασατε πασα ιδεα για μενα μολις το διαβασατε!
Σας ξαναφιλω βασιλικα!

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Γυρος του Κοσμου!

Αυτο ειναι το ονειρο μου..να κανω τον γυρο του κοσμου!Δεν συγκρινεται τιποτα αλλο με αυτο ειδικα αμα το κανεις και με καλη παρεα.Να περπατησεις στο Σινικο Τειχος να διασχισεις μια Αφρικανικη σαβαννα γεματη ζωα που δεν θα εβλεπες ποτε,να δεις τα αρχαια και το μεσογειακο αερα της Ιταλιας και εκατονταδες αλλα μερη..!Ποσο ομορφο να γευεσαι τοσες ξενες γευσεις και να μυριζεις αρωματα που δεν θα μυριζες ποτε!
Εαν το πραγματοποιησω αυτο θα εχω τοσες πολλες αναμνησεις και εμπειριες που δεν εχει κανενας ανθρωπος!
Ποσο ζηλευω τους ανθρωπους που ερχονται απο μεγαλα ταξιδια και μου λενε τις εμπειριες τους με αυτο το ονειροπολο βλεμμα..αλλα εγω δεν εχω κανει ποτε δυστυχως ουτε ενα ταξιδι στο εξωτερικο.
Δεν μπορω να καταλαβω ειλικρινα καποια ατομα που εαν τους ρωτησω εαν θα ηθελαν να το κανουν αυτο μου απαντανε Ενταξει δεν καιγομαι κιολας..σιγα το πραγμα..
Πως μπορει καποιος να λεει κατι τετοιο;Πραγματικα απορω.Δηλαδη αυτοι τι θα θεωρουσαν κατι που αξιζει να το κανεις;
Τετοιε σκεψεις τριβελιζουν συνεχως το μυαλο μου αυτες τις μερες λογω μιας ταινιας που ειδα.
Τις επιθυμιες στο παρα πεντε!Που μιλαει για εναν φτωχο και εναν πλουσιο ανθρωπο που μενουν στο ιδιο δωματιο νοσοκομειου και τους ανακοινωνεται οτι εχουν 6 μηνες με ενα 1 χρονο ζωης.Ο φτωχος λοιπον εκανε κατι που τους ειχε μιλησει ο καθηγητης της φιλοσοφιας στο πανεπιστημειο που πηγαινε οταν ηταν νεος.Την λιστα των τελευταιων επιθυμιων δηλαδη τι θα θελανε να κανουν που δεν κανανε πριν πεθανουν..αυτοι οι δυο λοιπον με τις δυνανοτητες του πλουσιου ταξιδεψαν σε ολο το κοσμο και κανανε πολλα τρελα πραγματα οπως η ελευθερη πτωση η του να τρεξουν σε πιστα αγωνων με αγωνιστικα αυτοκινητα!
Εμενα απο αυτην την ταινια μου εμειναν λογω και της τρελας που με διακατεχει οι πυραμιδες που πηγαν,το Σινικο Τειχος,η αφρικανικη σαβαννα και φυσικα το γαλλικο θερετρο!!
Σκεφτομουν αν θα καταφερω εγω να πραγματοποιησω αυτο το πολυποθητο ονειρο..
Μου λενε ολοι οταν θα μεγαλωσεις θα το κανεις μην ανησυχεις.
Εμμ χελλοοουυ;Ποιος ξερει αν θα εχω την οικονομικη δυνατοτητα;
Τελοσπαντων νομιζω πως ξεφυγα λιγακι..
αυτα ηθελα να πω και ξαλαφρωσα :P
Πολλα φιλια!

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Happy B-Day..

Σημερα εχω τα γενεθλια μου...ναι ναι καλα ειδατε τα γενεθλια μου.
Νιωθω απο χθες τοση χαρα διοτι μου εχουν πει τοσο ομορφες ευχες..
με χαροποιουν ακομα και οι ασχετοι στο φβ που δεν τους ξερω αλλα μου λενε Χρονια Πολλα! :P
Πρωτη φορα που ηρθαν τα γενεθλια μου και δεν σκεφτομαι το παρτυ μου...δεν ξερω αλλα αυτο το καιρο σαν να θελω να ηρεμησω.Καθομαι σπιτι κατι ανηκουστο για μενα για περιοδο διακοπων και μαρεσει κιολας.Απλα μσν μιλαω ηρεμα με καποια παιδια τιποτα το ιδιαιτερο.Δεν εχω ορεξη ουτε για βολτες ουτε για παρτυ.Μαλλον για θορυβωδεις βολτες με ολη την παρεα που ειναι γυρω στα 13 ατομα...α-μ-α-ν
Καλυτερα το χω να παω με την Μαρα..ενα κοριτσι που γνωριστηκαμε επειδη τα εφτιαξε με τον κολλητο μου και βγαινουμε σχεδον καθε μερα μαζι..απλη βολτουλα γυρω γυρω λεγοντας βλακειες και καταληγοντας σε κανα καφε παιζοντας ασσοδιο που αυτη μου το μαθε η σε κανα φαστφουνταδικο η στην Δωδωνη που σκαμε απο το φαγητο..
Αυτα για σημερα..


Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Φιλοι απο ολοι την Ελλαδααααα :D

Εαν μου το ελεγε καποιος οτι θα γνωριζα τοσα πολλα ατομα απο ολη την Ελλαδα σε ενα forum του Harry Potter θα τους ελεγα τρελους..αλλα να τωρα που εχω γνωρισει τοσα παιδια που τα νιωθω περισσοτερο φιλους μου απο τους φιλους μου εδω...
Τις καμμενες στιγμες στο φορουμ..στο μσν...οι συζητησεις για βιβλια για μουσικη..οι ακυρες βρισιες μας οπως ντιβανοκασελα η τρυπια μποτα(Μαριλενα :P) οι δημιουργιες ιστοριων...
Τα σχεδια για meetings το καλοκαιρι και το ατελειωτο πρηξιμο στους γονεις μου για να παω Αθηνα και Θεσσαλονικη..
Καθε φορα που με ρωτανε οι φιλοι μου με ποιον μιλαω με κοιτανε σαστισμενοι και μου λενε Καλα ρε με ολη την Ελλαδα γνωριζεσαι?Εγω χαμογελαω απλα και σας σκεφτομαι!
Σας λατρευω ρεεε Μαρια και Μαρια,Μυρτω,Μαριλενα,Κονιι.Ανθη,Συλια και πολλους ακομα που δεν τους αναφερω για να μην γεμισει η αναρτηση απο ονοματα :P
Μου εχετε προσφερει κατι περισσοτερο απο καμμενες ωρες στο pc! <3

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Για αρχή :P

Λοιπόν έφτιαξα αυτό το blog για να εκφράζω κάποιες σκέψεις μου για διάφορα πράγματα που μου συμβαίνουν η γενικά για οτιδήποτε!!Είμαι σκεπτόμενο παιδί εγώ! :P
Τέλος πάντων θα μιλήσω για τον τίτλο του blog μου...έδωσα πριν μερικές μέρες λίγη σημασία στο να ακούσω τι λέει το τραγούδι αυτό σε μια εκπομπή της Oprah :P νιώθω οτι ο στίχος με εκφράζει και για αυτό τον έβαλα..!!
Χμμ θέλω να μιλήσω για τόσα πολλά πράγματα αλλά τα μάτια μου πόνανε μετά από τόση ώρα στον υπολογιστή ιδίως που είναι και τέτοια ωρα..πφφ αφήστε που πρέπει να γράφω με τόνους για να το παίζω ο καλός αφηγητής και έτσι και εκνευρίζομαι :P Απο τωρα λοιπον τερμα οι τονοι :P
Λευτεριαα στους bloggers!! Τερμα οι τονοι!! :P